Banca Comerciala Romana S.A (“BCR”) prelucreaza datele tale cu caracter personal cu respectarea Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR) si Politicii de confidentialitate disponibila pe acest site.

 
BCR depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, BCR nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate în acest site.

Niciuna dintre informatiile prezentate în cadrul acestui site nu reprezinta o oferta sau recomandare de a contracta, de a achizitiona un produs sau de a va angaja în orice alta tranzactie. De asemenea, informatiile prezentate pe acest site nu reprezinta consiliere în domeniul investitiilor, juridic sau în alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata exclusiv în scop informativ, neputând fi folosita ca baza legala pentru nici o actiune sau demers în fata tertilor.

BCR nu garanteaza disponibilitatea bunurilor prezentate si nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile acestora. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar bunurile pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect, detalii tehnice, etc).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al BCR.

Orice încercare, de orice natura, de modificare a imaginilor si/sau informatiilor din prezentul site, precum si realizarea de link-uri catre portalul Grupului, fara acordul scris prealabil al BCR, cu exceptia celor efectuate de catre detinatorul legal al prezentului site - BCR, da dreptul unilateral si neechivoc ca BCR sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

BCR nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe paginile de Internet, detinute de terti, care fac trimitere la acest site.

BCR nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse în orice fel de folosirea site-ului sau legate de gradul de performanta al site-ului.Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact.center@bcr.ro