ID Produs: 13800

Birouri BUCURESTI, BUCURESTI SECTORUL 5

Pret vanzare:182.121 EUR [Pret inchiriere pe]

Descriere

Spatiul de birouri este amplasat favorabil in zona centrala a Bucurestiului, pe Bulevardul Natiunilor Unite, in imediata apropiere a intersectiei Splaiului Independentei cu Calea Victoriei. Zona este caracterizata de trafic intens, fiind una din destinatiile preferate de turisti, in apropiere aflandu-se Centrul Vechi al orasului si numeroase obiective turistice (Palatul Parlamentului, Biserica Stavropoleos, Muzeul National de Istorie). De asemenea, zona este caracterizata de prezenta numeroaselor institutii financiare si de interes public precum, Banca Nationala a Romaniei, CEC, INS, Ministerul Finantelor si Curtea de Apel. Parcul Izvor si Gradinile Cismigiu se afla la numai cateva minute de mers pe jos. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, in zona circuland autobuzele 104, 123 si 385. Proprietatea cu destinatie spatiu de birouri este amplasata la primul etaj al unui bloc cu regim de inaltime P+10. Imobilul este de tip decomandat, fiind compus din 4 camere si dependinte, iar grupul sanitar este comun, fiind pozitionat pe palier. Proprietatea are suprafata utila de 81 mp si beneficiaza de tamplarie interioara si exterioara din PVC cu geam termopan si usa de acces din lemn. Camerele dispun de zugraveli lavabile si pardoseli acoperite cu mocheta. In bucatarie si baie peretii sunt partial placati cu faianta.

Detalii

Natiunile Unite
P+10
1
Vânzare voluntară
80,62 mp

Dispunere spațiu

Niveluri imobile Suprafață utilă Descriere spațiu  
       
       
       

Imagini

  • Descoperă spații de birouri de vânzare în Bucuresti, Bulevardul Natiunilor Unite, pentru planurile tale de investiție.
  • Schimbă biroul, dar păstreaza echipa. Vezi oferta de spații de birouri de vanzare din Bucuresti pentru afacerea ta!
  • Oricând vrei să schimbi biroul, îți suntem alături ca tu să iei cele mai bune decizii. Spatiu de birou de vanzare in Bucuresti.
  • Schimbă biroul, dar păstrează ce îți face bine: echipa. Solicită mai multe informații pentru spatiu in birou in Bucuresti.
  • De vanzare spatiu de birou in Bucuresti, Bulevardul Natiunilor Unite.
  • Birouri de vanzare in Bucuresti, Sector 5. Schimbă biroul, dar păstreaza echipa. Vezi oferta de spații de birouri de vanzare in Bucuresti, pentru afacerea ta!
  • Birouri de vanzare in Bucuresti, Sector 5. Zona centrala.

Amplasament

Oferte Similare
  • Intravilan, BUCURESTI, BUCURESTI SECTORUL 1

    Preţ: 165.000 EUR

  • Apartamente, BUCURESTI, BUCURESTI SECTORUL 6

    Preţ: 307.500 RON

  • Terenuri, BUCURESTI, BUCURESTI SECTORUL 4

    Preţ: 1.010.897 EUR